Gyűjtés a szerbiai árvízkárosultaknak

Mi már eljuttatuk adományainkat a Pomázi Szerb Nemzetiségi Önkormányzathoz, tedd meg te is!

“Kedves Barátaink! 

Sokan nyilván megdöbbenve láttátok a híradók vagy a lapok-hírportálok képeit a szerbiai árvízhelyzetről. Az ország teljes területén négy nap alatt 15 és fél ezer embert mentettek ki. Bevetették a katonaságot, a tűzoltóságot és a rendőrséget is. Sok helyen kizárólag csónakokkal és helikopterekkel folyik a mentés, az áradó folyók miatt ugyanis szárazföldi úton megközelíthetetlenek a települések. Jelenleg majdnem 100 ezer háztartásban nincs áram. A különböző humanitárius szervezetek és egyházak adományokat gyűjtenek. 

Természetesen a Pomázi Szerb Nemzetiségi Önkormányzat is gyűjtésbe kezdett. Ebben kérjük a segítségeteket! Támogatni két módon tudtok! Pénzadománnyal, valamint száraz élelmiszerrel, ruhaneművel, vagy bármi mással, ami használható lehet az otthon nélkül maradt családok számára. A pénzadományokat közvetlenül a szerb vöröskereszthez juttatjuk el, míg az élelmiszer, ruhanemű és egyéb adományok az Országos Szerb Önkormányzat szervezésében jutnak el a rászorulókhoz. 

Aki tud nélkülözni akár párszáz forintot is, az kérjük, az alábbi elérhetőségeken jelezze:
Bogdán Péter – 06309757361
Hamvas Atanáz – 06309375766

Az étel, ruhanemű és egyéb adományokat május 21-én, szerdán 17 és 19 óra között fogadjuk a pomázi szerb klubban (2013 Pomáz, Szerb utca 8., a Szerb templom udvarában).

Segítségeteket előre is köszönve:
Bogdán Péter, elnök
Hamvas Atanáz, alelnök”

You may also like...